Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır

Misyon: Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gfcl.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No54 Çayırova/KOCAELİ

Yerleşim Yeri - Çayırova-Kocaeli

Adres - Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No54 Çayırova/KOCAELİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çayırova Atatürk mahallesinde yer alan okulumuz Gebze merkezine 4 km uzaklıktadır.557-570-480 numaralı belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşmak mümkündür.Okulumuzun İl merkezine 40 km uzaklığı vardır.